Bayraktar Döviz sahibi Mustafa Çalık’ın oğlu, AK Parti eski Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık’ın evladı Emirhan Çalık ile sanayi esnaflarından Kadir ve Ayşe Arıcı’nın mali müşavir kızları Meral Arıcı, düzenlenen törenle nişanlandı.
Alanya’nın seçkin davet mekânlarından biri olan Diva Alanya’da gerçekleştirilen nişan merasimi, yoğun katılımla dikkat çekti. Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin yer aldığı gecede aileler misafirleri kapıda karşıladı.

Şıklığın ve zarafetin ön planda olduğu organizasyonda genç çiftin mutluluğu gözlerinden okundu. Yüzüklerin takılması ve kurdelenin kesilmesiyle birlikte davetliler alkışlarla çifti tebrik etti. Gece boyunca hatıra fotoğrafları çekilirken, aile büyükleri duygu dolu anlar yaşadı.
Toplumsal ve ticari hayatta aktif rol üstlenen iki ailenin bu anlamlı birlikteliği, davetliler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Genç çiftin düğün tarihinin ise ilerleyen günlerde netleşeceği öğrenildi.
Emirhan Çalık ve Meral Arıcı’ya bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 🤍





