Başkan Erdem, 2024 Vergilendirme Dönemi Kurumlar ve Gelir Vergisi Antalya İl Geneli İlk 100 listesine girmeyi başaran Alanyalı iş insanlarını, ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural ile birlikte iş yerlerinde tek tek ziyaret ettiklerini söyledi.
“HEM EKONOMİYE HEM TOPLUMSAL BİLİNCE KATKI”
Ziyaretlerde iş insanlarının hem şehre hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Erdem, şu ifadeleri kullandı:
“Alanya’mızın ekonomisine değer katan, vergi bilincini en üst düzeyde yerine getiren Ali Şahin, Uğur Sipahioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ahmet Paşaoğlu ve Müfit Kaptanoğlu’nu gönülden tebrik ediyoruz. Bu başarı yalnızca ticari başarının değil, ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasına duyulan bağlılığın güçlü bir göstergesidir.
Vergi sorumluluğunu eksiksiz yerine getiren tüm mükelleflerimize teşekkür ediyor, yaptıkları katkıların girişimcilere ilham olmasını diliyoruz. Üretim, istihdam ve yatırım odaklı çalışmalarıyla yerel kalkınmayı destekleyen, toplumsal değerlere duyarlılıklarıyla da sosyal sorumluluk kültürünü güçlendiren iş insanlarımızın başarılarının devamını temenni ediyoruz.”






