Kahvaltının açılış konuşmasını yapan ALSİAD Başkanı Emrah Cezirioğlu, Erdem’e teşekkür ederek Alanya ekonomisine ve iş insanlarına katkı sağlayacak her oluşumu desteklediklerini belirtti.
Görev süreleri boyunca kurumlar arası uyum ve ortak akıl ilkesiyle hareket ettiklerini vurgulayan Eray Erdem, "Biz göreve gelmeden önce çatışmadan uzak, tüm kurumların senkronize çalıştığı bir anlayışı benimsedik ve bundan sapmadık. ALSİAD da bu süreçte her zaman yanımızda oldu. Gelecek dönemde de eksiklerimizi tamamlayarak Alanya’ya birleştirici bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz," dedi.
Erdem ayrıca Alanya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin önemine dikkat çekerek projenin tamamlanmasıyla yalnızca sanayicilerin değil, kentteki tüm vatandaşların ve emeklilerin rahat bir nefes alacağını ifade etti.




