SİYASET

ALANYA LI GIDA MÜHENDİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Alanya'ya yapmış olduğu birçok hizmetlerle tanınan, kendisi de Alanyalı olan Gıda Yüksek Mühendisi Serdar Güzel; Muharrem İnce’nin lideri olduğu Memleket Partisi’nden Antalya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Alanya’da çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev aldıktan sonra Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde öğretim görevlisi olarak çalışmalar yapan Güzel, bölgede tarımsal faaliyetler yürüterek bu alanda birçok yatırım yapmıştır.

Alanya’nın yetiştirdiği önemli aydın değerlerden birisi olan Güzel, avokado meyvesi üzerinde yaptığı çalışmalarla bilinmekte olup, Alanya avokadosuna coğrafi işaret alınması konusunda yaptığı çalışmaları ve tez yazısı ile coğrafi işaretin Alanya’ya kazandırılmasında önemli bir rol oynamıştır.

Evli ve iki çocuk babası olan Güzel, bölgenin turizm, inşaat ve özellikle tarımsal alanlardaki sorunlarına vakıf olması hasebi ile bu yola çıktığını belirterek hedefinin ülkesine, bölgesine ve memleketi olan Alanya’ya hizmet etmek olduğunu söyledi. Alanya ilçemizi Antalya milletvekili olarak mecliste güçlü bir şekilde temsil etmek için tüm Alanya halkının desteğini isteyen Güzel, diğer tüm adaylara çıktıkları yolda başarı dileklerini iletti.