SİYASET

İYİ PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ A. ADAYI MERYEM AYDOĞAN: KADINLARIN KARANLIKTA GÜVENLE YÜRÜYEBİLDİĞİ BİR TÜRKİYE HAYAL EDİYORUM!

İYİ Parti Antalya Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Meryem Aydoğan, deprem ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara acil şifa diledi. 

"Cumhuriyetin 2. yüzyılında birlikte yürümek ve Antalya ve Alanyamızın sahipsiz olmadığını haykırmak üzere İYİ Partimizin Milletvekili olmak için kutlu bir yola çıkıyorum.  Kadınların, karanlıkta güvenle yürüyebildiği bir Türkiye hayal ediyorum. Türkiye’nin mutlu ve zengin bir ülke olmak için her şeyi var. Kaynaklarını kimin nasıl kullandığının esas sorunudur. Daha güçlü bir Türkiye’nin, demokrasi ve adalet mümkündür. Bugünkü adaletsizliklerin, yarınları da heba edeceğinin farkındayız. Genel başkanımız sayın Meral Akşener’in ardında saf tutup, canımdan çok sevdiğim Türkiyem ve Antalyam için yeniden bir adım atıyorum. Antalya Milletvekilliği aday adaylığımı huzurlarınızda ilan ediyorum. Ülkeme, Antalya ve Alanyamıza borcumu ödemeye talibim. Allah beni utandırmasın. Allah, ülkemizi ve milletimizi koruyup kollasın. Yolumuz da bahtımız da açık olsun.” dedi.

Gazeteci Hüseyin Kalaycı ise sosyal medya hesabından şunları yazdı.

Çok değerli okul arkadaşım çalışkan Meryem Aydoğan, İYİ Parti den Antalya Milletvekili olmak için çıktığın bu yolda başarılar dilerim. Rahmetli Hayri Doğan abimizin dediği gibi "Uzayan kol, bizden olsun" Meryem Aydoğan