TAM BİR FACİA VE HAYAL KIRIKLIĞI VAR. CHP, İYİ PARTİ VE MHP İLÇE BAŞKANLARI ŞAPKALARINIZI ÖNÜNE KOYUN. SİZLERİ KINIYORUM. MEVLÜT ÇAVUOĞLU GARANTİ, ÇAKIR ETRAFINDAN KİLİTLENİLSİN...

Biliyorsunuz ki tüm Türkiye olarak 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanıyoruz. Geri sayımın başlamasıyla birlikte Cumhurbaşkanı adayları ve ittifaklar netlik kazandı. Bu süre zarfında milletvekili aday listeleride tamamlandı. 
Partilerin Antalya İL'in listelerini inceledim ve inanın Alanya için tam bir hayal kırıklığı yaşadım ve hep birlikte yaşadık. 
Ak Partide her zaman ki gibi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu liste başı. Sürpriz isim ise Fifa kokartlı hakem Kuddusi Müftüoğlu oldu. Kuddusi hoca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa'ın isteği üzerine Milletvekili adayı oldu ve sıralaması 7. 

Geldik CHP'nin listesine. 7. sıra Gazipaşa doğumlu Alanya'da Diş Hekimliği yapan Murat Özçelik var. Birde 16. sırada avukat Müge Gezginci Ünsal var. Seçilebilecek yerden bir tane Alanyalı yok. Yazık ve hem de çok yazık. Çoşkun Karadağ, şapkayı koyuversin önüne... 

Geldik İYİ Partiye. O tam bir facia. 17 kişilik listede bir tane bile Alanya'dan isim yok. İnanın şok içindeyim. Siyaset böyle bir şey işte. Çok yazık çokkkk. İYİ Partili Alper Arıkan ile Şefik Bahçe şapkalarını bir önlerine koysunlar. Ben şahsen İYİ Partiyi kınıyorum. 
Geldik MHP'ye. Listeyi önceden veren partiydi. Alanya'dan 7. sıradan Oğuzhan Çelik'i koydu. Tanınırlığı yok. Havlu attı. İlçe Başkanı Mustafa Sünbülde şapkasını önüne koyuversin bi zahmet. 

Geldik Büyük Birlik Partisine. Çok dikkat çeken bir liste oldu. Alanya Mahmutlar'ın başarılı belediye başkanları arasına giren BBP Genel Başkan yardımcısı Alaattin Çakır, Antalya 1. sıra milletvekili adayı oldu. Malum Büyük Birlik Partisi Cumhur ile ittifak halinde olduğundan dolayı baraj sorunu olmuyor. Demek oluyor ki Çakır'ın şansı yüksek. Dün zaten listeler açıklandığı andan itibaren Alanyalıyı göremeyen vatandaşlardan onlarca telefon aldım. Ve hemen hemen hepside Çakır'ın etrafından kilitlenilmesi gerektiği vurgusunu yaptılar. Olabilir neden olmasın. Zaten Mevlüt bey garanti. O zaman biz oyumuzu Çakır'a verelim bari Alanya'dan ikinci bir isim meclise girsin mantığı dünden beridir Alanya'da hakim olmuş durumda. Hayırlısı. 
 
Mevlüt Çavuşoğlu nun Alanya daki faktörü diğer siyasi partileri de etkiledi. Genel başkanların Alanya ile ilgili şöyle bir izlenimi var... Antalya da devamlı birinci sıra Alanyalı Mevlüt Çavuşoğlu var, Çavuşoğlu olduğu sürece bize yeterince Alanya dan oy gelmiyor, bari diğer ilçelerin adaylarını listelerin başına koyalım mantığı ile hareket ediyorlar. Alanya adayını da 7 den sonrasına koyalım. 
Yani bunun başka açıklaması yok... Tek teselli Mevlüt Çavuşoğlu...
Demek ki neymiş efendim, Alanya'nın İL olması gerekiyormuş. 
Kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz gerekiyormuş!!!!