Olay, Çarşı Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İddialara göre Mustafa Arslan’ın elinde kırık cam şişesi vardı ve M.M’ye doğru hamle yaptı. M.M. ise yerden aldığı cam parçasıyla karşılık verdi.
Ağır yaralanan Arslan, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hastanede hayatını kaybetti. Olay yerinden gözaltına alınan M.M, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
“KASTEN YAPMADIM, PİŞMANIM”
Tutuklama öncesi mahkemeye çıkarılan M.M, ifadesinde yaşananları şöyle anlattı:
“Mustafa Arslan bana küfretti. Elindeki cam şişeyle üzerime geldi ve beni kolumdan yaraladı. Kendimi korumaya çalıştım. Yerden bir cam parçası aldım ve savurdum. Ona isabet edip etmediğini ya da neresine geldiğini bilmiyorum. Onu isteyerek öldürmedim. Olaydan dolayı çok pişmanım.”
Cinayetle ilgili soruşturma sürerken, savcılık olayı “kasten adam öldürme” şüphesiyle derinlemesine inceliyor.