Alanya Tepe Mahallesi’nde TOKİ Şoku: 452 Konutluk Proje İptal Edildi
Alanya Tepe Mahallesi’nde TOKİ Şoku: 452 Konutluk Proje İptal Edildi
İçeriği Görüntüle

CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, yıllardır süren mücadelelerinin, düzenledikleri açık hava toplantılarının ve milletvekilleriyle birlikte yürüttükleri çalışmaların karşılık bulmasının sevindirici olduğunu söyledi.

“Bağcıyla değil, üzümle ilgileniyoruz”
Kandemir açıklamasında, “Bizim görevimiz, yerel siyasetçiler olarak bu şehrin sorunlarını dile getirmek ve çözüm yollarını göstermek. Demirtaş Kavşağı konusunda da yıllardır etkin, sorumlu ve çözüm odaklı bir politika yürüttük. Nihayet sorumlu kurumların harekete geçmesi sevindiricidir” ifadelerini kullandı.

CHP’li Kandemir, yatırımın gecikmeden, söz verildiği şekilde tamamlanmasının takipçisi olacaklarını da belirterek, “Amacımız üzüm yemektir, bağcıyla işimiz yok. Alanya için yapılacak her hizmetin destekçisiyiz. Bu süreçte halkın sesine kulak veren tüm kurumlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.