banner113

Alanya'ya 5 milyonluk Nihat Tufan kıyağı!

banner106

Sosyal medya hesaplarından yaklaşık 5 milyon takipçisi olan Kazakistanlı ünlü tv yapımcısı ve oyuncusu Maxatkyzy Alaguzova Alanya merkezli inşaat şirketi Nihat RestProperty'un sahibi Nihat Tufan tarafından Alanya'ya getirilerek tanıtıma büyük katkıda bulundu.

Alanya'ya 5 milyonluk Nihat Tufan kıyağı!
08 Nisan 2021 Perşembe 19:57

banner108
banner238

Türk turizmin her zaman parlayan yıldızı olan Alanya, yabancı sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Bunlardan biriside Dünya geleninde 5 milyon takipçisi olan Kazakistarlı ünlü tv yapımcısı ve oyuncusu Maxatkyzy Alaguzova.

NİHAT RESTPROPERT ŞİRKETİ ALANYA'YA GETİRDİ
Alanya merkezli olan Nihat RestProperty'un sahibi Nihat Tufan, Alanya turizmine katkıda bulunmak için ünlü starı Alanya'ya getirdi. 
ALANYA'DA ÇEKİMLERE BAŞLADI
Ünlü star Maxatkyzy Alaguzova, Nihat Tufan ile birlikte Alanya'nın güzelliklerini çekmeye başladı. 5 gün boyuncu hem sosyal medya hesaplarından Alanya ile ilgili paylaşımlar yapacak hem de bunları kayıt altına alarak tv programında izleyicilerine sunacak.

NİHAT TUFAN: ÖNEMLİ OLAN ALANYA
Nihat RestProperty'un sahibi Nihat Tufan ise Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı yaptığı açıklamasında şunları söyledi. "Bizler için önemli olan Alanya. Alanya olmazsa olmasımızdır. Yani önceliğimiz her zaman Alanyadır. Herşeyi Alanya Belediyesi, ALTAV, ALTİD ve ALTSO'dan beklemek olmaz. Elimizi taşın altına koymamız gerekir. Bizler her zaman Nihat RestProperty şirketi olarak Alanya için elimizi taşına altına koyduk ve koymaya devam edeceğiz. Çünki başka Alanya yok. Sayın Maxatkyzy Alaguzova hanfendi ile Alanyamızın güzellikleri dünya ülkelerimizle paylaşıyoruz. Kendisine Alanya tanıtımına gösterdiği fedekarlıklarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Herşey Alanya için" dedi.

ÜNLÜ STAR: ALANYA ÇOK GÜZEL BİR TURİZM ŞEHRİ
5 milyon takipçisi olan Maxatkyzy Alaguzova ise "Nihat RestProperty'un sahibi Nihat Tufan sayesinde ilk defa Alanya'ya geliyorum. Bu güzelim turizm şehrine daha önce neden gelmedim diye kendime kızdım. Alanya gerçekten, güneşin gülümsediği bir tatil şehri. Nihat Tufana çok teşekkür ediyorum. Alanya'yı bize tanıttığı için. Alanya mutlaka görülmesi gereken bir tatil cenneti diyebilirim" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.