banner113

Alanyalı Müdür Başaran'dan fidan kampanyası

banner106

Şanlıurfa’yı orman fakiri olmaktan kurtarmak için Alanyalı Müdür Hasan Başaran öncüllüğünde İl Nüfus Müdürlüğü yeni doğan bebekler için nüfus cüzdanı çıkartmaya gelenlere kimlik kartlarıyla birlikte bir de fidan hediye ediyor.

Alanyalı Müdür Başaran'dan fidan kampanyası
25 Mayıs 2021 Salı 09:03

banner108
banner238


Alanyalı olan Şanlıurfa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hasan Başaran "Hayata Bir Fidan Sizden Toprağa Bir Fidan Bizden " projesi başlattıklarını açıkladı. 

Bu kapsamda yeni çocuğu olan Şanlıurfalılara bir fidan hediye ettiklerini belirten Şanlıurfa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hasan Başaran, bugün başlatırlarını kampanyalarında ilk fidanı Vali Yardımcısı Metin Esen ile birlikte takdim ettiklerini ifade etti. Şanlıurfa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hasan Başaran “Bakanımız Sayın Süleyman Soylu,  Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürümüz Sayın Şefik Aygöl’ün himayelerinde vatandaşlarımıza hayatınızın her anında varız demeye devam edeceğiz. Projelerimiz ilk değil son da olmayacak. Çocuklarımız rahat nefes alsın. Bir fidan sizden bir fidan bizden.”ifadelerini kullandı.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.