banner113

Dünya 35+model ödülleri finalleri Alanya'da yapılacak 

banner106

World Age Model Awards finali 27 Kasım 2021 tarihinde ilk kez Alanya'da yapılacak. 

Dünya 35+model ödülleri finalleri Alanya'da yapılacak 
26 Kasım 2021 Cuma 12:40

banner108
banner238

Sunprime C-Lounge Hotel’in ev sahipliğinde yapılacak final, 27 Kasım’da saat 15:00’de yarışmacıların basına tanıtılmasıyla başlayacak ve yarışmacılardan biri günün sonunda ‘World Age+ Model Awards’ ödülünün sahibi olacak. Organizatör, New York'tan uluslararası bir mankenlik ajansı olan IMA Model Ajansı'dır.

Yarışmaya farklı ülkelerden 20 kadın katılıyor. Yarışmacıların yaşları 35 ila 70 arasındadır. Her katılımcı profesyonel bir fotomodeldir. Yarışmacıların ön elemeleri kendi ülkelerinde gerçekleşti. Yarışmacıların belirlenmesinde, uluslararası dergilerde fotoğraflarının yayınlanmış olması en önemli kriter olmuştur.
Yarışmanın ana fikri, bir kadının güzelliğinin yaşla birlikte ortaya çıkmasıdır.
35+ mankenlik son yıllarda global moda endüstrisinde yükselen bir trenddir. Yarışmanın organizatörü Veronika Lemle, alanında gerçek bir profesyoneldir. Veronica Lemle, manken koçu, yaşlı model PR manager ve ünlüler için stilist olarak faaliyet göstermektedir. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en başarılı online moda ve stil akademilerinden olan IMA Model Agency New York’un kurucusudur.
IMA Model Agency akademisinin mezunları dünyanın her tarafına yayılmıştır. Örneğin Alanya'da yaşayan gazeteci ve yazar Victoria Zamyatina da IMA Model Ajansı'ndan mezun olmuştur. Victoria Zamyatina, bir tasarımcı olarak il kez Doğu Kıyafetlerinden oluşan koleksiyonunu sunacak Alanya’da düzenlenecek WORLD AGE+ MODEL AWARDS’de sunacak.


Natalya Rasskazova, Lyubov Pirogova ve Elena Oz gibi ünlü tasarımcılar da koleksiyonlarını sergileyecek.
Alona Bukreeva Zeytun yarışmanın özel misafiri olarak yarışma jürisinde yer alacak.
Alanya’nın en iyi kuyumcularından Golden Eye Jewellery & Watches işletmecileri Ender ve Önder İncioğlu kardeşler yarışmada kendi marka yüzlerini seçecekler.
Yarışma finalistleri, 26 ve 27 Kasım’da birçok etkinliklerde bulunacaklar. Finalistler fotoğraf çekimlerine katılacaklar, Sunprime C-Lounge otelin şefinden geleneksel Türk yemekleri hakkında bir masterclass’da Türk yemekleri kursu alacaklar, kırmızı elbiseler giyerek yürüyüş yapacaklar ve daha birçok önemli faaliyetlerde bulunacaklar.


Yarışmaya katılım, yarışmacıların uluslararası mankenlik dünyasında kendilerini tanıtmaları, aynı zamanda statülerini ve kişisel markalarını yükseltmeleri açısında son derece önem taşımaktadır.
TARİH              :  27 Kasım 2021 Cumartesi 
YER                 :  Sunprime C-Lounge Hotel, Oba-Alanya
SAAT               :  15:00    
PROGRAM      :  Basın Lansmanı - Yarışmacıların kendilerini basına tanıtması
Farklı koleksiyonlarla yarışmacıların geçişleri
Jüri tarafından yarışma birincisinin seçilmesi


Ödül töreni
Yarışmanın Sponsorları :
Golden Eye Jewellery & Watches
Sunprime C-Lounge Hotel
Studio of Art Production
Eagle Group Real Estate & Invest
Sıla Home
Ethno Chic
Neon Media                          
Nira Güzellik Salonu  
Moon Güzellik Salonu.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.