banner113

Haftada beş gün Alanya'ya uçuş!

banner106

Azerbaycan Buta Airways havayolu şirketi, tatil beldesi Alanya'ya gerçekleştirilen özel uçuşların sıklığını haftada beş kez artırıyor.

Haftada beş gün Alanya'ya uçuş!
18 Haziran 2021 Cuma 09:02

banner108
banner238
4 Temmuz'dan itibaren Cumartesi günleri gerçekleştirilen uçuşların yanı sıra Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri de bu yönde seferler gerçekleştirilecek.
Ülkenin epidemiyolojik durumu nedeniyle getirilen kısıtlamaları ve getirilen kuralları dikkate alan Havayolu, yalnızca “Standart” ve “Süper” olmak üzere iki tarifede bilet sunmaktadır.
Her iki ücrete de ücretsiz koltuk seçimi ve havalimanı check-in seçenekleri dahildir.
Bu uçuşlar için biletler, “Buta Airways”in resmi web sitesinde (“Süper” ve “Standart” ücretlerde) ve ayrıca Havayolunun resmi acentelerinde (sadece “Süper” ücrette) mevcuttur. Biletlerin maliyeti 55 Euro'dan başlıyor.
COVID-19 salgını sırasında bu uçuşlar, hem gidiş hem de geliş için Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı'nın 1. Terminali üzerinden gerçekleştirilecek.
Passengers traveling on Baku-Alanya flights should:
- Türkiye topraklarına girme hakkına sahiptir. COVID-19 salgını sırasında Türkiye'ye giriş koşulları, Havayolunun https://www.butaairways.az/en/covid/turkey adresindeki web sitesinde sunulmaktadır.
Alanya-Bakü uçuşlarında seyahat eden yolcuların:
- Azerbaycan'a giriş haklarını kontrol edin. Azerbaycan'a girişe izin verilen koşullar https://www.butaairways.az/ru/covid/azerbaijan adresinde mevcuttur.
- COVID-19 PCR testi sonucu negatif olan bir sertifika alın. Türkiye'de COVID-19 testi yaptırabileceğiniz kliniklerin listesi https://www.butaairways.az/en/covid/turkey adresinde mevcuttur.
COVID-19'un yayılmasını önlemek ve ülkedeki epidemiyolojik durumla bağlantılı olarak yolcuları karşılayan ve uğurlayan kişilerin Terminal'e girmesine izin verilmemektedir.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.