banner113

Tez Tour'un 2022 Türkiye hedefi belli oldu: 1 milyon turist

banner106

Rus tur operatörü Tez Tour, 2022 Türkiye planları ile ilgili ATOR'un bültenine açıklamalarda bulundu.

Tez Tour'un 2022 Türkiye hedefi belli oldu: 1 milyon turist
04 Kasım 2021 Perşembe 09:29

banner108
banner238

Tez Tour 2022 Türkiye hedeflerini açıkladı. 2021 yılında tamamen kaybolan erken rezervasyonların yeniden başladığını açıklayan şirket, 2022 yılında Türkiye'ye 1 milyon turist göndermeyi hedefliyor.
28 Ekim-7 Kasım dönemi için ek uçuşlar planladı
28 Ekim-7 Kasım arasındaki dönemin korona tatili ilan edilmesinin ikinci gününde rezervasyonların ikiye katlandığını belirten Tez Tour'un Türkiye'deki incoming şirketi Areles Turizm'in genel müdür yardımcısı Ferhan Yılmaz, bu nedenle Tez Tour'un talebi karşılamak amacıyla Türkiye'ye ek uçuşlar planladığını açıkladı.
Tez Tour'un yılbaşı dönemi için de ek uçak planlayacağını ifade eden Ferhan Yılmaz, bu dönem için sadece Antalya'ya değil, Kapadokya ve İstanbul'a da talebin yüksek olduğuna dikkat çekti.
Erken rezervasyonlar geri döndü
2020'den bu yana Türkiye dahil tüm destinasyonlara dönük rezervasyonların son dakikaya kaydığını belirten Yılmaz, yüksek sezon haricindeki satışların çoğunun ortalama 5 gün önceden satıldığını söyledi. Yılmaz, "Ancak şimdi durum değişti. Gerçekçi gelmeyebilir ama rezervasyonlar devam ediyor ve rezervasyonların derinliği 2022 eylül ayını bile buluyor. En çok talebi Belek ve Kemer bölgesindeki lüks oteller alıyor. Yüzde 60'a varan promosyon teklifleri var." diye konuştu.
"Fiyatlarda keskin bir değişiklik olmayacak"
Fiyatlarla ilgili de değerlendirme yapan Areles Turizm Genel Müdür Yardımcısı Ferhan Yılmaz 2022'de fiyatlarda keskin bir değişiklik olmayacağını söyledi. Mısır'ın açılmasının fiyatlara etki etmeyeceğini kaydeden Yılmaz, ancak yüksek doluluğun fiyatların artmasına neden olacağına dikkat çekti.
Türkiye için 1 milyon turist hedefi
Tez Tour PR Müdürü Elizaveta Timoshenko ise bu yıl Türkiye'ye 1 milyon turist getirmeyi planladıklarını söyledi. Ancak Timoshenko, bu hedefin başarısının sezonun uzunluğu, kısıtlama olup olmayacağı, yeterli uçak kapasitesi ve otel fiyatları gibi etkenlere bağlı olduğunun da altını çizdi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.