banner113

Turizme inancınızı kaybetmeyin!

banner106

Touristica ve Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı, Paloma Hotels’in de Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tonbul, Turizm Meclisi TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. 

Turizme inancınızı kaybetmeyin!
09 Mayıs 2021 Pazar 13:49

banner108
banner238

Açıklamalarında tüm turizm camiasına seslenen Burak Tonbul, “Turizme inancınızı kaybetmeyin” dedi.
Turizm Aktüel, Tourism Today, Turizm Güncel ve Turizm Ajansı’nın hayata geçirdiği Turizm Meclisi TV, Türk turizminin önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Turizm Meclisi TV’nin yeni konuğu 40 yıllık turizm geçmişine sahip Diana Travel’ın ve Touristica’nın Yönetim Kurulu Başkanı, Paloma Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tonbul oldu.

Deneyimli turizmci Burak Tonbul, Tourism Turizm Meclisi TV'den Haluk Özsevim’in sorularını yanıtladı. Açıklamalarında Türkiye için iç pazarın önemine dikkat çeken Burak Tonbul iç pazarın sadece kriz dönemlerinde değil her zaman önemli bir pazar olduğunu söyledi. Yurt dışı pazarlarını da değerlendiren Tonbul, vaka sayılarının düşmeye devam etmesi halinde turistlerin Türkiye’ye tatile geleceğini dile getirdi.

Açıklamalarında işçisinden patronuna tüm turizm sektörüne seslenen Burak Tonbul, bu süreçten hep birlikte çıkılacağını belirterek “Turizme inancınızı kaybetmeyin” dedi.



 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.