banner113

Uyarlar Grup Alanya'daki bir açığı kapattı

banner106

Alanya'da faaliyet gösteren Uyarlar Grup sektörün bir çok açığını kapatmış oldu

Uyarlar Grup Alanya'daki bir açığı kapattı
26 Nisan 2022 Salı 15:30

banner108
banner238

Uyarlar Grup'da Ziraat Mühendisi olarak çalışan Betül Şahintürk, Manşet Alanya Gazetesi sahibi Hüseyin Kalaycı'yı ziyaret etti. Uyarlar grup ile ilgili olarak ise Ziraat Mühendisi Betül Şahintürk şu bilgileri verdi.

Anahtar teslim sera kurulumu ve sera teknolojileri konusunda hizmet veren ADU tarım, serada muz üretimi konusunda hizmet veren DKU inşaat, zirai ilaçlama, gübre ve sera bakım danışmanlığı konusunda hizmet veren ALAİYE uyarlar ve muz paketleme ve sarartma tesisleri konusunda hizmet veren UYARLAR sebze ve meyve şirketlerini bünyesinde barındıran Uyarlar Grup sera kurulum işlerinin yapılmasından, sera bakım danışmanlığı ve muz paketleme tesisleri ile muz üretimi sürecinde A’dan Z’ye hizmet veren öncü firmalarından birisi olup yaptığı işin her zaman arkasında duran güvenilir iş ortağıdır.
Şirketimiz, 2006 yılında Hasan Uyar, Kerim Uyar ve Adem Uyar tarafından muz paketleme ve sarartma tesisleri konusunda hizmet vermek amacıyla UYARLAR Sebze ve Meyve olarak Alanya’da kurulmuştur. Muz üretimi konusunda yatay büyüme stratejisini benimseyen şirket ortakları; daha sonra zirai ilaçlama, gübre ve sera bakım danışmanlığı konusunda hizmet vermek amacıyla ALAİYE Uyarlar’ı kurmuşlardır. Özellikle son yıllarda serada muz üretimi konusunda ortaya çıkan yoğun talebe bağlı olarak anahtar teslim sera kurulumu ve sera teknolojileri konusunda hizmet vermek amacıyla ADU Tarım kurulmuştur. Son olarak serada muz üretimi konusunda hizmet vermek amacıyla DKU İnşaat kurulmuştur.

Uyarlargrup’un misyonu; Uzman kadrosu ile faaliyet gösterdiği sektörlerde müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli üretimler yapmak ve hizmetler sunmaktır.

Uyarlargrup’un vizyonu; Sürdürülebilir tarım politikaları, iyi tarım uygulamaları ve alternatif yenilikçi proje modelleri ile alanında bölgenin önde gelen işletmelerinden birisi olmaktır.


Muz sektörünün A’dan Z’ye tüm aşamalarında standartlara uygun, kaliteli ve dürüst çalışma felsefesini kendisine şiar edinen ve alanında bölgenin önde gelen ve yenilikçi yapıları haline gelen şirketlerimiz 2020 yılında kurumsallaşma sürecine girmiştir. Bu bağlamda dört şirket Uyarlargrup çatısı altında toplanmıştır.


 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.