banner113

Alanya'da başarılı öğrencileri Başkan Şahin ödüllendirdi

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Liselere Geçiş Sınavı’nda 500 Tam Puan ve 495 puan alarak Alanya’nın gurur kaynağı olan başarılı öğrencileri ALTSO’da ağırladı. Ziyarette Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve okul müdürleri de hazır bulundu. 

Alanya'da başarılı öğrencileri Başkan Şahin ödüllendirdi
09 Temmuz 2021 Cuma 11:47

banner108
banner238

Başkan Şahin, aldıkları puanlarla Alanya’nın gururu olan öğrencilere bisiklet hediye ederken şunları söyledi: “Alanya’mızın Gururu olarak LGS’de 500 Tam Puan Alan ve ismini Türkiye birincileri arasına yazdıran Furkan Metin, 495.42 puan alan Mehmethan Görgülü ve 495. 21 puan alan Ahmet Efe Mutlu kardeşlerimizi aileleri ile birlikte odamızda ağırladık. LGS Şampiyonlarımız ile gurur duyduk ve bu başarının anısına kendilerine birer bisiklet hediye ettik.  Kendileri gibi bu başarıda pay sahibi olan aileleri ve öğretmenlerini de tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında sonsuz başarılar diliyorum.”

ŞAHİN’E TEŞEKKÜR 
Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz da Başkan Şahin’e teşekkür ederek; “ Başkanımız her zaman eğitime desteği ile bizlere güç veriyor. Başarılı çocuklarımızı teşvik etttiği gibi ihtiyaç sahibi öğrencilerimize de her zaman destek oluyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Bilindiği gibi Başkan Şahin, geçtiğimiz yıllarda da Alanya’dan çıkan LGS birincisi öğrencilere de tablet ve bilgisayar hediye etmişti.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.