banner113

Alanya HEP’te temel atma töreni

banner106

Alanya HEP Üniversitesi Nimet- Abdurrahman Alaettinoğlu yerleşkesinin B blok temel atma töreni Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Üniversite,  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağı temel atma törenine, tüm Alanya halkını davet etti.

Alanya HEP’te temel atma töreni
05 Kasım 2021 Cuma 14:08

banner108
banner238


4 BİN METRE KARE KAPALI ALAN
Alanya’nın tanınmış hayırseverlerinden Nimet- Abdurrahman Alaettinoğlu’nun adını taşıyan yerleşkenin yeni ek hizmet binası, 4 bin metre kare kapalı alana sahip 7 katlı binadan oluşacak. Farklı lisans, ön lisans programlarına ait sınıflar ve idare ofisler, öğrenci ve akademik personelin faydalanabileceği fitness, konferans salonları ve kantin bina tamamlandığında öğrencilerine kullanımına sunulacak.  
TOKUŞ’TAN ALANYA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Alanya HEP Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş, ek hizmet binasının yapımına ilişkin bilgiler aktardı. İnşaat yapımını gerçekleştiren Alanya Belediyesi’ne teşekkür eden Hilmi Tokuş,“ Bölgenin doğal, kültürel, ekonomik ve sosyal gereksinimlerini̇ göz önüne alarak; özellikle turizm, tarım ve kıyısal kaynaklar yönetimi̇ alanlarında kentsel ve bölgesel kalkınmaya katkı ve katılım sağlayan öncü ve örnek bir üniversite olmaya yönelik faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Üniversitemiz, sanat tasarım alanından sonra; mühendislik alanında, sağlık bilimleri fakültesi ile sağlık bilimlerine adım atıyor.  
LİSANS ÜSTÜ PROGRAM
Yeni binamızda, çağın gerekliliklerini karşılayan ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarımız gerçekleştirilecektir. Ulusal ve uluslararası alanda yenilikçi, yaratıcı ve öğrenci odaklı, öğrenme yaklaşımlarını kullanan, toplumsal yararı gözeten, geleceği şekillendirmek üzere teknolojiyi yakından takip eden çağdaş ve öncü bir üniversite olmak en büyük hedefimizdir. Çağdaş, teknolojiyi yakından takip eden, etik değerlere bağlı, yaratıcı, girişimci ve sorumluluk bilinci gelişmiş bir toplum için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
TÜM ALANYA HALKI DAVETLİ
Alanya HEP Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş, üniversitenin kentin en önemli bir değeri olduğunu söyledi. Yeni hizmet binasının temel atma törenine tüm Alanyalıları davet eden Tokuş; “ Üniversitemiz hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Bu sevincimizi Alanyalı vatandaşlarımızla paylaşmak istiyoruz. Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’nun teşrif edeceği temel atma törenine, tüm Alanya halkını davet ediyor, sevincimize ortak olmalarını gönülden arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.