banner113

ALKÜ, Bakan karaismailoğlu'nu ağırladı

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ağırladı.  

ALKÜ, Bakan karaismailoğlu'nu ağırladı
09 Nisan 2021 Cuma 15:04

banner108
banner238

Bir dizi temaslarda bulunmak için Alanya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Alanya Belediyesi, Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Alanya Doğu Çevreyolu Şantiyesi ziyaretlerinin ardından ALKÜ’ye konuk oldu. Bakan Karaismailoğlu’nu karşılayan Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan ve ALKÜ heyeti daha sonra makama geçti. Rektörlük makamındaki görüşmede ALKÜ hakkında Bakan Adil Karaismailoğlu’na bilgiler veren Rektör Kalan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Başta şahsım olmak üzere ALKÜ olarak Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nu ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Kendisi yoğun programı içinde göstermiş olduğu nezaketle bizlere de zaman ayırarak teşrif etmişlerdir. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

Ziyaretin sonunda Bakanı Adil Karaismailoğlu’na ALKÜ editörlüğünde basımı gerçekleştirilen Alaiye’den Alanya’ya adlı kitabının yanı sıra ALKÜ-DERM ürünleri ve Türk Bayrağı tablosunu hediye etti.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.