banner113

ALKÜ'de galibiyet sevinci

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Futbol Takımı, Avsallar Spor’u 2-1 yendi.

ALKÜ'de galibiyet sevinci
21 Kasım 2016 Pazartesi 15:54

banner108
banner238

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Futbol Takımı 20-24 Aralık 2016 tarihleri arasında Belek’te düzenlenecek olan üniversitelerarası futbol turnuvasına hazırlanıyor. Üniversitelerarası futbol turnuvasında ilk kez mücadele edecek olan ALKÜ Futbol Takımı, oynayacakları grup maçlarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Turnuvayı ciddiye alan ALKÜ Futbol Takımı,  Amatör Lig takımlarından Avsallar Spor’la bir hazırlık maçı gerçekleştirdi. Karşılaşmayı, ALKÜ Futbol Takımı, Yasin Karacif ve Doğukan Söğüt’ün attığı gollerle 2-1 kazandı. Mücadelenin ardından futbolcular birbirlerini tebrik etti. 
“İKİ TAKIMI TABRİK EDERİM”
Karşılaşmanın ardından hazırlık maçına ilişkin görüşlerini ifade eden ALKÜ Futbol Takımı Antrenörü Alper Karadöl, “Güzel bir mücadele oldu. Her iki futbol takımının oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlarım. Buradan aldığımız sonuç beni ve futbolcularımı mutlu etti. İnşallah bu güzel oyunu Üniversitelerarası 2. Lig müsabakalarında da sergileyerek, Üniversitelerarası 1.Lig’e çıkmayı başarırız” dedi.  
HEDEF ÜNİVERSİTELERARASI 1. LİG’E ÇIKMAK
20-24 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya Belek ve Lara’da turnuvaya katılacak olan üniversite takımları, Üniversitelerarası 1. Lig’e çıkmak için mücadele edecek. Belek’te 17, Lara’da 28 olmak üzere Üniversitelerarası 2. Lig’de mücadele edecek olan 45 üniversitenin futbol takımı Üniversitelerarası 1. Lig’e çıkmak için ter dökecek. 5 gün sürecek olan turnuvada futbol takımları her gün 1’er karşılaşma yapacaklar. 


 

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.