banner113

ALKÜ Eğitim fakültesinde görev değişimi!

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir görevini Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı’ya devretti.

ALKÜ Eğitim fakültesinde görev değişimi!
05 Mayıs 2021 Çarşamba 12:54

banner108
banner238

ALKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan tarafından bir süre önce Rektör Yardımcılığı görevine atanmasının ardından Dekanlık görevini Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı’ya devretti. Tam kapanma kapsamında sınırlı sayıda görevli personelin katıldığı devir teslim töreninde görevini Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir’den devralan Şaktanlı, bayrağı teslim aldığını belirterek “Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir hocamız görevini başarıyla yürütürken Sayın Rektörümüzün tensip etmesiyle Rektör Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Kendisine bu vesileyle yeni görevinde başarılar dilerim. Bundan sonraki süreçte bana emanet edilen yeni görevimle Eğitim Fakültesi olarak başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan’a beni bu göreve layık görmelerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir ise yeni görevinde Eğitim Fakültesi Dekanı olarak Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı’ya başarılar dileyerek; “Bundan önceki süreçte Dekanlık görevimde elimden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterdim. Bundan sonraki süreçte de Sayın Rektörümüzün tensipleriyle layık görüldüğüm Rektör Yardımcılığı görevimde elimden gelen gayreti gösterirken Rektörlük olarak da Eğitim Fakültemizin gelişimine yönelik desteğimiz tabii ki devam edecektir. Bu vesileyle Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan’a bir kez daha teşekkürlerimi arz ederim.” dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.