banner113

ALKÜ REKTÖRÜ PROF. DR. EKREM KALAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Ekrem Kalan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

ALKÜ REKTÖRÜ PROF. DR. EKREM KALAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
29 Nisan 2022 Cuma 22:36

banner108
banner238

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Ekrem Kalan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ramazan ayı, zengin-fakir, yaşlı-genç demeden herkesin bir araya geldiği, insanların nefsini terbiye ettiği, sevgi ve hoşgörünün arttığı mübarek aylardan birisidir. Müslümanlar için önemli bir ay olan mübarek Ramazan ayını bu sene de birlik, beraberlik, sevgi, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde yaşadık, rahmet ve mağfiret duygusunu kalplerimizde en yoğun şekilde hissettik. Ramazanın bereketine, ruhuna, yardımlaşma ve dayanışma ruhuna yakışır bir ay geçirme gayreti içerisinde olup ALKÜ Spor Kulübü vasıtası ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaşma şansı elde ettik.   

Ülkemiz, gönül coğrafyamız ve tüm insanlık için sahip olduğu anlamı daha güçlü kılarak milletimizin ve insanlığın kutlu geleceklerine ilim ve irfan ile de katkı sunmasının adanmışlığıyla mânen güçlendiğimiz Ramazan ayı sonrasında -sonsuz şükürler olsun ki- bayramımıza da kavuşuyoruz. Öncelikle aziz şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi ve ecdadı en kalbî dualarımla, tazimle anıyorum. 

Bu vesileyle Ramazan Bayramımızın tüm insanlık için sağlıklı, huzurlu ve güzel günler getirmesini; millî birliğimizin daim olmasını dilerim.”

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.