banner113

BAŞKAN YÜCEL EĞİTİME KAZANDIRDIĞI PAYALLAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilk hizmet döneminde yapımını tamamlayarak hizmete sunduğu Payallar Çok programlı Anadolu Lisesi’nde AHENK Projesi kapsamında düzenlenen programda öğrencilerle buluştu.

BAŞKAN YÜCEL EĞİTİME KAZANDIRDIĞI PAYALLAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
16 Mayıs 2022 Pazartesi 18:10

banner108
banner238


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2018-2019 eğitim/öğretim döneminde hayata geçirdiği projelerinden olan, Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne konuk oldu. Antalya Valiliği tarafından hayata geçirilen, Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi kapsamında Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Türkler Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileriyle buluşan Başkan Yücel çiçeklerle karşılandı.

Programa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türk Eğitim-Sen Antalya 2 Nolu Şube Başkanı Burhan Ulu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

YÜCEL: “EĞİTİME DESTEK ASLİ DEĞİL TOPLUMSAL GÖREVİMİZ”

Öğrencilere bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel batı bölgesine hizmet edecek ETÜT Merkezinin yıl içerisinde hizmete gireceğini müjdeleyerek şu ifadeleri kullandı; “Asli görevimiz olmamasına karşın toplumsal görev olarak gördüğümüz eğitime büyük önem ve destek veriyoruz. Bölgenin ihtiyacı doğrultusunda şu anda bulunduğumuz okulu da Alanya Belediyesi olarak hizmete sunmuştuk. Sizlere burada eğitim nasip oldu. İnşallah gelecek nesillere de hizmet vererek nice fidanlar yetiştireceğine inanıyorum. Kreşten, okula, yurttan, kütüphane ve etüt merkezlerine kadar eğitime birçok hizmet kazandırdık. Merkezde olduğu gibi bu yıl içerisinde Payallar Ek Hizmet Binamızı ETÜT Merkezine dönüştüreceğiz ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Ülkemizi emanet edeceğimiz siz gençlikten biz son derece mutluyuz. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Tunay Aşut ve Türkler Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Yrd. Erhan Torun, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e eğitime verdiği destekler için teşekkürlerini iletti.  

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.