banner113

CAMİLER BAYRAM ÖNCESİ TEMİZLENİYOR

banner106

Alanya Belediyesi Cami Temizlik Ekibi kent genelinde, 2022 yılı itibariyle toplam 247 camide temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, ramazan ayı ve yaklaşan bayram öncesi çalışmalara hız verdi.

CAMİLER BAYRAM ÖNCESİ TEMİZLENİYOR
25 Nisan 2022 Pazartesi 13:41

banner108
banner238


Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Cami Temizlik Ekibi, kurulduğu günden bu yana çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Pandemi nedeniyle çalışmalarına ara veren ekipler, kuralların esnetilmesiyle birlikte çalışmalarına da hız verdi. 2022 yılı itibariyle doğu, batı ve merkez mahallelerde çalışmalara başlayan ekipler, toplamda 247 cami ve mescitte temizlik çalışması gerçekleştirdi.

ÇÖZÜM MASASI’NA GELEN TALEPLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Alanya Belediyesi Çözüm Masası ile bağlantılı olarak çalışan temizlik ekibi, 444 82 07 numaralı hatta gelen talepleri de değerlendiriyor. Ayrıca Çevre Koruma Müdürlüğü’ne sözlü olarak başvuran cami görevlileri ve vatandaşların da talepleri programa dâhil edilerek gerekli işlemler yapılıyor. 

RAMAZAN İLE HUMMALI BİR ÇALIŞMA BAŞLATTIK”

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Çapa çalışmaların Ramazan ayı ve bayram öncesi hızlandığını belirterek, “Ekiplerimiz kent genelindeki tüm cami ve mescitlerde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda merkezde 100, doğu mahallelerimizde 108, batı mahallelerimizde ise 39 cami ile toplamda 247 camimizde temizlik çalışması gerçekleştirdik. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte camilerimizdeki hareketlilik de arttı. Bu sebeple ekiplerimiz daha sıkı bir performansla çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarımız yıl boyunca da devam edecek” dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.