banner113

Girenes'ten 24 Kasım jesti

banner106

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Hüseyin Girenes Fen Lisesi, eğitime katkılarıyla bilinen hayirsever Hüseyin Girenes'in organizasyonu ile düzenlenen program Alanya Öğretmenevi’nde gerçekleşti.

Girenes'ten 24 Kasım jesti
28 Kasım 2021 Pazar 18:59

banner108
banner238

Programda Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve eşi Yıldız Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve eşi Sema Yüksel, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Eşi Feraye Yılmaz, Okul Hayırseveri Hüseyin Girenes Hüseyin Girenes Fen Lisesi idareci ve öğretmenleri ile okulun tüm çalışanları yer aldı.
FİDAN BAĞIŞI YAPILDI
Öğretmenevinde yapılan programda yemeğin ardından Hayırsever Hüseyin Girenes tarafından tüm katılımcılara plaket ve Öğretmenler Günü anısına yapılan fidan bağışı belgeleri takdim edildi. Katılımcılar müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirdiler. 
'BAŞARILARI ARTARAK DEVAM EDECEK'
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, “Birlik beraberliği sağlamakta bu tür organizasyonların çok etkili olduğunu, zaten başarısı yüksek olan okulumuzun başarılarının Antalya ve Türkiye’de artarak devam edeceğine inanıyoruz" dedi. Ürkmezer, gecede Hayırever Hüseyin Girenes'e teşekkürlerini iletti. Hüseyin Girenes Fen Lisesi idareci ve öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladı. 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.