banner113

Kaymakam Ürkmezer'den çocuklara "Kitap okuyun!

banner106

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Parlayüksel İlkokulunu ziyaret etti. 

Kaymakam Ürkmezer'den çocuklara "Kitap okuyun!
01 Kasım 2021 Pazartesi 15:16

banner108
banner238

Parlayüksel İlkokulunda ilk olarak sabah öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı programına katılan Kaymakam Ürkmezer ardından öğrencilere hitap ederek “Sevgili Öğrenciler öncelikle Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum. Yoğun bir pandemi sürecinden dolayı hepiniz okul ortamından uzak kaldınız. Ama artık okullarımızdayız bundan sonra İstiklal marşımızı hep birlikte okuyacağız. Pandemi hala devam ettiği için sağlığımıza dikkat etmek zorundayız ve bundan dolayı da maske mesafe ve hijyen konularına mutlaka özen göstermeliyiz. 1. Sınıf öğrencilerimiz okuma yazmaya yeni başlayacaklar. Özellikle öğretmenlerimizden ve velilerimizden  rica ediyorum çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandıralım ve hijyen kurallarını çocuklarımızda alışkanlık haline getirelim. İyi dersler diliyorum ‘’ dedi. 


Öğrencilere hitap ettikten sonra sınıf ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Ürkmezer ziyaret ettiği sınıfta, kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla  öğrencilerle birlikte kendisi de kitap okuyarak kitap okuma etkinliğine katıldı.
Daha sonra okul Müdürü İbrahim Yıldırım ve öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle tanışıp okul ve öğrencilerin eğitim öğretim durumları hakkında bilgi aldı. 

Öğretmen ve okul idarecilerine  “AHENK” projesi hakkında konuşan Ürkmezer projenin çocukların eğitimindeki motivasyonunu sağlamak, eğitim öğretimi daha organize hale getirmek, eğitime nitelik kazandırmak olduğunu anlatarak bunları yaparken eğitim konusunda tüm paydaşların yük alarak koordineli çalışması gerektiğini vurguladı.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.