banner113

Yüz yüze eğitime geçiyorlar

banner106

MEB tarafından yapılan açıklamaya göre okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında yüz yüze eğitim başlıyor

Yüz yüze eğitime geçiyorlar
16 Mayıs 2021 Pazar 19:07

banner108
banner238

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kademeli normalleşme genelgesi sonrasında yüz yüze eğitimle ilgili açıklama yayınladı. Buna göre Okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçilecek.
YÜZ YÜZE EĞİTİM VE UZAKTAN EĞİTİM YAPACAK SINIFLARI AÇIKLANDI
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir. Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir" denildi. Diğer kalan tüm sınıflar en az 1 Haziran'a kadar uzaktan eğitime devam edecekler.


 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.