banner113

ALTSO BAŞKAN ADAYI BİLAL GÖMEÇ "MALİ MÜŞAVİRLER İLE MÜŞTEREK HAREKET EDECEĞİZ!

banner106

Yaklaşık 7 ay önce Alanya Ticaret ve Sanayi Odası - ALTSO Başkan adaylığı yolculuğuna çıkan iş insanı Bilal Gömeç, seçim tarihi yaklaşırken ziyaretlerini ve toplantılarına hız verdi. 

ALTSO BAŞKAN ADAYI BİLAL GÖMEÇ "MALİ MÜŞAVİRLER İLE MÜŞTEREK HAREKET EDECEĞİZ!
05 Ekim 2022 Çarşamba 13:14

banner108
banner238

Gömeç ve ekibi son olarak Alanya Mali Müşavirler Odası üyelerini ağırlayarak, seçilmesi durumunda gerçekleştirilecek projelerin sunumunu yaptı. ALTSO Başkan Adayı Gömeç, “İnanıyorum ki mevcut iş birliklerimizi geliştirerek Alanya’da ekmeğimizi birlikte büyüteceğiz. Kentimizi güneyin yıldızı yapmakta öncü olacağız” dedi.

ALTSO Başkan Adayı Gömeç ve ekibi seçim faaliyetleri kapsamında Alanya Mali Müşavirler Odası üyelerini bir kahvaltı toplantısında ağırladı. Mali müşavirlere hazırlanan projelerle ilgili bir sunumun da yapıldığı buluşmada ALTSO Başkan Adayı Gömeç, her biri iş dünyasında deneyimli güçlü ekibiyle birlikte kazanacaklarına inandığını söyledi. Alanya’nın başta turizm olmak üzere tarımdan sanayiye pek çok iş kolunda güneyin yıldızı olmaya aday olduğunu belirten Gömeç, “Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ve Alanya Mali Müşavirler Odası ilçemizde bulunan iki önemli oda. Sizin müşterileriniz bizim üyelerimiz olarak ortak paydamızı oluşturuyor. Ülke ekonomisi ve mali konulardaki faydalı çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Son yıllarda özellikle elektronik uygulamalarla başlayan yoğunluğunuz, pandemi nedeniyle daha da katlanarak, iş yükünüzün daha da arttığının farkındayız. Ekibimle birlikte geliştirdiğimiz projelerle bu iş yükünü hafifletmeyi hedefliyoruz” dedi. 
Özellikle teknoloji ve dijitalleşme odaklı düşündüklerini aktaran Gömeç, “Mali müşavirler olarak bölgemize ve üyelerimize vermiş olduğunuz destek ve çabadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Kendim de ticari hayatın içinde olmam sebebiyle mali müşavirlik mesleğinin önemini çok iyi biliyorum. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimleriyle göreve geldiğimizde sizlerle pek çok konuda müşterek hareket edeceğiz, özellikle üyelerimize vermiş olduğunuz hizmetlerin kolaylaştırılması ve hızlandırılması adına pek çok projemiz olacak” şeklinde konuştu. 
Sürekli Eğitim Merkezi faaliyetleri artarak devam edecek
Gömeç projelere örnek olarak şunları aktardı; “Öncelikli konularımızdan biri şüphesiz Sürekli Eğitim Merkezi faaliyetlerimizin aralıksız sürdürülmesi olacak. Bu amaçla, üyelerimiz için ALTSO-ALSMO iş birliğiyle hazırlanan eğitimlerle muhasebeye dair her alanda, bizim üyelerimizin bilgilendirilmesi ve dolayısıyla sizlerle yürütülen işlemleri kolaylaştırılmaya devam edecek.
KOSGEB işlemleri konusunda yaşanan sıkıntılar çözülecek
Odamız bünyesinde istihdam edeceğimiz uzman personellerimiz ve tüm alt yapısının Alanya’da olacağı yeni bir teknolojik alt yapı sayesinde tüm bu sorunları daha kaynağında çözmeyi planlıyoruz. Yeni uygulamanın devreye girmesiyle tüm KOSGEB başvuru, takip ve sonuçlandırma süreçleri tarafımızca ALTSO’da hızlı şekilde gerçekleştirilecektir. 


Sorunlara teknolojik çözümler gelecek
Ekibimle birlikte teknolojiyi merkeze alan çözümlerin peşindeyiz ve dijitalleşmenin nimetleriyle üyelerimizi buluşturmaya kararlıyız. Ticaret Odası’nın web sayfasında yapacağımız teknoloji yatırımlarıyla üyelerimizin nerede olurlarsa olsunlar pek çok hizmete online şekilde ulaşımını sağlamayı hedefliyoruz. 
İnteraktif oda sistemi kurulacak 
Bu kapsamda interaktif oda sistemini geliştireceğiz. Ayrıca Sicil Müdürlüğümüz personel sayısını yetkin ve yeterli olması adına destekleyerek sizlere zaman tasarrufu sağlayacağız.
Yeşil pasaportu destekliyoruz
Pek çok mesleğin sahip olduğu yeşil pasaport konusu da gündemimizdeki önemli konuların başında geliyor. Yeşil pasaportu hem ticaret erbabı için hem de mali müşavirlerimiz için birer hak olarak görüyoruz. 
Avrupa Birliği Projeleri geliştirilecek
Bir diğer yollarımızın kesiştiği ve birlikte olmaktan güç alacağımız konu ise Avrupa Birliği projeleri olacak. ALTSO –ALSMO paydaşlığı ile pek çok Avrupa Birliği projesine birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Özellikle mali müşavirler ve odamız üyelerinin yurtdışında mesleklerini icra edebilmesine ve ticari hayatın yönetimleri konusundaki projelere birlikte imza atacağız. Bu ve buna benzer pek çok konuda en önemli paydaşlarımız arasında yer alan siz değerli mali müşavir dostlarımızla birlikte kentimizdeki ticari hayata yön vermek bizlere onur verecektir.”

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.