banner113

ALTSO BAŞKAN ERAY ERDEM'E DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

banner106

ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem’in ekibi her geçen gün güçleniyor. Yakın zamanda açılan seçim ofisine gelerek Erdem’e destek olan çok sayıda iş insanı seçim sürecinde yoğun mesai harcıyor. 

ALTSO BAŞKAN ERAY ERDEM'E DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
05 Ekim 2022 Çarşamba 15:17

banner108
banner238

5 Kasım’da yapılacak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Seçimli Genel Kurulu’na iddialı başkan adayı olarak katılacak olan Eray Erdem’e destek her geçen gün artıyor. Güçlü kadrosu ile “tercih sizin Alanya hepimizin” sloganıyla yola çıkan Erdem’e destek veren iş insanları Erdem’in seçim ofisine gelerek destek oluyorlar. Alanya’nın tanınan simalarından ve geçmiş dönemde ilçeye önemli hizmetler sunan Mehmet Emin Tavlı, Erdal Dizdaroğlu, Mustafa Berberoğlu, Mehmet Babaoğlu, Serdar Berberoğlu, Kerim Kılınç ve Hüseyin Güney Eray Erdem’in seçim ofisini ziyaret ettiler. Ziyarette seçim süreci ve Alanya’nın geleceği için yapılması gerekenler konuşuldu. 
ÇALIŞMALAR SON HIZDA DEVAM EDİYOR
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’in seçim ofisinde ise yoğunluk son hızla devam ediyor. Bir yandan ziyarete gelenler ağırlanırken diğer yandan çalışma grupları kendi aralarında yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. ALTSO Başkan Adayı Turizmci Erdem yoğunluğun kendilerini ekstra motive ettiğini ifade ederek, “Seçim ofisinde dostlarımızı ağırlamak bizim için büyük bir onur. Bizi ziyarete gelerek destek olan ve çalışma grubumuzda yer alan iş insanları bizim ekstra motivasyon kaynağımız oluyor. Tabi ki bu destek beraberinde artan sorumluluk demek. Bize gösterilen güvene layık olmak için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.