banner113

ALTSO'DA OLASI İTTİFAK SÖYLENTİLERİ ADAY OLAN TUNAHAN TOKSÖZ'ÜN YAKIN GEÇMİŞTE NAZIM HİKMET İLE VERDİĞİ CEVABI HATIRLATTI

banner106

Eray Erdem'in zaferiyle sonuçlanan ALTSO'da organ seçimleri tamamlandı. 

ALTSO'DA OLASI İTTİFAK SÖYLENTİLERİ ADAY OLAN TUNAHAN TOKSÖZ'ÜN YAKIN GEÇMİŞTE NAZIM HİKMET İLE VERDİĞİ CEVABI HATIRLATTI
07 Kasım 2022 Pazartesi 12:58

banner108
banner238

Ancak ilk gün hem adaylar hem de kamuoyu tarafından tebrik yağmuruna tutulun Eray Erdem’e karşı ittifak yapılacak söylentileri adaylardan Tunahan Toksöz’ün yakın geçmişteki açıklamalarını hatırlattı.

Seçimden kısa bir süre önce ittifak kurulması fikrine şiddetle karşı çıkan Toksöz ünlü şair Nazım Hikmet’in şiirinden alıntı yaparak; “Ne diyor Nazım Hikmet? Yarı dalgalı olmamalı deniz, Ya durulmalı, ya kudurmalı…Ya sapına kadar batmalı hançer, Ya da kınında durmalı…” şeklinde konuşmuştu.

Açıklamasında ittifak söylentilerine son veren Toksöz’ün şimdilerde nasıl tavır alacağı merakla bekleniyor. 


ERAY ERDEM NE DEMİŞTİ
Seçimden önce kendisine yöneltilen “Seçimde adayların komite sayıları birbirine yakın olursa koalisyon düşünür müsünüz?” şeklindeki soruyu da yanıtlayan Erdem, “Bu durumun etik olanı dört adayın oyları birbirine yakın olursa herhangi bir kaygı gütmeden, keyfini huzurunu kaçırmadan en çok komite alan adaya koalisyon kurma görevi verilir. Örneğin ben ya da diğer arkadaşlar sekiz komite aldı, geri kalanı 4-5 tane aldı en çok oy alan koalisyonu kursun. Bunun böyle olması lazım. Çünkü bunun aksi bir durumu olursa bana göre Alanya’daki iş insanlarının iradelerine saygısızlık yapılmış olur. Herhangi bir arkadaşımız daha fazla komite alırsa ben desteğimi vermekte mükellefim. Hem o arkadaşımızın emeğinin heba olmaması hem de o arkadaşımıza destek vermek için, Alanya esnafının ticaretine destek vermek için bunu yapmak gerekir.”
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.