banner113

Fransa'da MÜSİAD Alanya Rüzgarı

banner106

Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'nda (BATIMAT) Alanya'yı MÜSİAD temsil etti .Uluslararası alanda ve sektöründe önemli çalışmalara imza atan firmaların tercih ettiği BATIMAT'ta üretici ve müşterileri buluşturuyor.

Fransa'da MÜSİAD Alanya Rüzgarı
05 Ekim 2022 Çarşamba 13:17

banner108
banner238

Paris'te düzenlenen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (BATIMAT) 62'nci kez kapılarını sektörün lider firmalarına açtı. Fuara Türkiye'den birçok firma katılırken Alanya'dan ise MÜSİAD Alanya Şubesi Başkan Yardımcısı üyesi Ömer Özdemir'in sahibi olduğu Akdeniz Metal ile İbrahim Sarıbaş ve Ali Erdoğan’ın sahibi olduğu Sarıbaşlar Mobilya fuara katıldı. Alanya'dan dünyaya açılan iki firma olarak gerek Türkiye’de gerekse yurtdışında yapı ve inşaat alanındaki fuarlara katılarak yaptıkları ihracat ile ülke ekonomisine katkı sağladıklarını ifade eden Özdemir, "inşaat sektöründeki yenilikçi çözümü, teknolojiye tam uyumlu birbirinden özel üretimleri Alanya'da tasarlayıp dünyaya açılıyoruz. İnşaat yapı ve malzemeleri, doğrama, kaplama, döşeme malzemeleri, makineler, güneş panelleri, araçlar ve inşaatla ilgili bütün yazılım teknolojileri fuarın katılımcı firmaları arasında yer alıyor. Proje yöneticileri, yatırımcılar, geliştiriciler, ustalar, yerel yönetimler ve üreticiler ziyaretçi profillerini belirliyor. Fuarda yaptığımız görüşmelerle özellikle Avrupa başta olmak üzere farklı ülkelerde büyüyen inşaat sektörüne kendi üretimlerimiz ile değer katıyoruz. Bu sayede hem ülke ekonomisine hem de Alanya ekonomisine katkı vermeye çaba gösteriyoruz" dedi.
1959 yılından beri iki senede bir gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük yapı fuarları arasında sayılan BATIMAT sektörün önde gelen firmaları ile müşterileri buluşma noktası halinde geldi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.