banner113

Rusya’da Alanya tatili fiyatları dipte: 29 ruble!

banner106

Son dakika sıcak turların yeniden rağbet görmeye başladığı Rusya’da, Türkiye’deki üst sınıf otellere iki kişi 2 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla tatil satıldığı belirtiliyor.

Rusya’da Alanya tatili fiyatları dipte: 29 ruble!
12 Temmuz 2021 Pazartesi 09:36

banner108
banner238

Rusya’da son bir haftalık verilere göre, Rus turistlerin en çok tercih ettiği 5 ülkenin başında Türkiye’nin geldiği belirtiliyor.
Ultra her şey dahil 5 yıldızlı oteller
TUI Rusya yetkilileri iki kişilik Türkiye tur fiyatlarının 22 bin ruble, yani 2 bin 500 TL'ye kadar düştüğünü belirtiyor. TürkRus’un İzvestiya’dan aktardığı haberde, "Bunlar, sahilden geride, iki veya üç yıldızlı oteller de değil, 'ultra her şey dahil' beş yıldızlı oteller. Dalaman'a 22 bin rubleden, Antalya Mahmutlar'a 36 bin rubleye bir haftalık tur almak mümkün" denildi.
Alanya tatilinin başlangıç fiyatı 35 bin rubleden 29 bin rubleye düştü
Haberin devamında, Intourist şirketine dayanarak, Alanya'da iki kişilik, bir haftalık tur paketinin 35 bin rubleden 29 bin rubleye düştüğü belirtildi.
Kıbırs Rum kesiminde ise iki yıldızlı, sadece konaklamanın 72 bin rubleden 58 bin rubleye düştüğü kaydedildi.
Turistlerin Türkiye'den sonra en çok tercih ettiği ülkeler Yunanistan, Güney Kıbrıs, Mısır ve Maldivler.
Uçak bileti rezervasyon servisi Aviasales yetkilileri de Türkiye satışlarında yüzde 49'luk bir artış gözlemlediğini, bir diğer popüler destinasyonun da Yunanistan olduğunu ifade etti.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.