banner113

Turizm bakanı Alanya turizmi ile ilgili bilgi aldı!

banner106

Kültür ve Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ALTİD Başkanı Burhan Sili ile görüşerek, Alanya turizmi ile ilgili bilgi aldı.

Turizm bakanı Alanya turizmi ile ilgili bilgi aldı!
07 Mart 2019 Perşembe 14:54

banner108
banner238
DÜNYA Turizm Borsası olarak adlandırılan ITB’de Alanya tanıtımı devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un yakından takip ettiği fuarda Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, temaslarını sürdürüyor. Yapılan görüşmelerle ilgili bilgi veren Dahaoğlu, hangi tur operatörü ve acente temsilcisiyle konuşulsa rezervasyon rakamlarının çok iyi olduğu, Türkiye ve Alanya’ya turist akını yaşanacağı söylemlerini dinliyoruz” dedi. Fuar görüşmelerinin oldukça yoğun olduğunu söyleyen Dahaoğlu, “Rewe Touristik Genel Müdürü Ertan Sakallı, şu ana kadar yüzde 50 artış olduğunu ve bu sene 300 bin kişi hedeflediklerini söyledi.

‘FTI GROUP’DAN ALANYA’YA ÖZEL İLGİ’
Almanya’nın en büyük tur operatörü olan FTI Group’un Türkiye Direktörü Ayhan Hicabi, bu sene Türkiye hedeflerinin 1 milyon 300 bin tatilci olduğunu söyledi. Son 3 yıldır Almanya pazarının tek yükselen tur operatörü olan FTI, kriz zamanında dahi Türkiye hedeflerinde sapma yapmamıştı. Alanya’da geçen yıl Alantur’u da kiralayarak bölgemize daha çok önem vermeye başladılar. Corendon ile anlaşarak Almanya’nın 4 bölgesinden Gazipaşa Alanya Havalimanı’na (GZP) paket satış sistemiyle misafir getiriyorlar. Bu yıl da uçuşlara devam edecekler” dedi. Öte yandan bu yıl Truva Atı ve Göbeklitepe tanıtımlarının ön plana çıkarıldığı Türkiye standında Türk Mutfağı’na yönelik tanıtım çalışmaları da yapılıyor. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.