Hisseleri borsada işlem gören Ahes GYO, iştiraklerinden Sour Turizm A.Ş. ve Çağrankaya Turizm A.Ş. ile birlikte Gazipaşa’nın Koru Mahallesi’nde yer alan iki denize sıfır araziye 5 yıldızlı, 700 yatak kapasiteli otel yapmayı planlıyor.

Projeye ilişkin açıklama, Ahes GYO tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapıldı. Açıklamada, “İştiraklerimizin portföyünde yer alan Antalya’nın Gazipaşa ilçesindeki 2310 ada 1 parsel ve 2312 ada 1 parselde 5 yıldızlı 700 yataklı otel projeleri geliştirilecektir. Projeler kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Turizm Yatırım Belgesi başvurusunda bulunulmuş olup, inceleme süreci devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Alanya Belediyesi Taşınmazları İhaleye Çıkıyor Alanya Belediyesi Taşınmazları İhaleye Çıkıyor

Denize sıfır konumu ve 5 yıldızlı konseptiyle bölgenin turizm potansiyelini artırması beklenen proje, Gazipaşa’nın doğal güzelliklerini dünya çapında bir destinasyona dönüştürme hedefiyle dikkat çekiyor. Projenin detayları ve yatırım sürecine ilişkin gelişmelerin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.