banner113

Selülitlerden kurtulmanın kolay yolları!

banner106

Yaz ayları yaklaşırken birçok kadın hem zayıflamak hem de selülit gibi problemlerinden kurtulmak istiyor. Medikal estetik hekimi Dr. Sevgi Ekiyor, selülit problemi yaşayanlara özel tedavi yöntemlerini paylaştı.

Selülitlerden kurtulmanın kolay yolları!
01 Temmuz 2021 Perşembe 15:59

banner108
banner238

Zayıflamak ve cildi iyileştirmek için birçok farklı yöntem var. Ancak mezoterapi hem zayıflamak hem de selülit ve çatlak problemlerinin önüne geçmek için bilinen en eski yöntemlerden biri. Mezoterapide kullanılan ilaçların güvenirliliği oldukça yüksektir. Günlük hayatta kullandığımız ağrı kesicilere göre 70 kat daha düşük yan etki riski vardır. Bu neden ile mezoterapi kokteylleri vazgeçilmez ilaçlar haline gelmiştir. 

Dr. Sevgi Ekiyor, mezoterapinin en güvenilir yöntemlerden biri olduğunun altını çizerek ‘’Mezoterapi medikal estetik alanında en çok faydalandığımız ilaçların genel bir adı. Problem yaşanan bölgeye probleme göre bir ilaç kokteyli hazırlanıp enjekte ediliyor. Burada sorunu ve tedavide kullanılacak ilaçları iyi belirlemek oldukça önemli. Hazır halde bulunan mezoterapi kokteylleri olduğu gibi, bizim tedaviye göre kullandığımız özel karışım mezoterapileri de bulunmakta. Bu neden ile konunun uzmanından yardım almanız çok önemli’’ açıklamasında bulundu. 

Vücutta bir dönüşüm yaratmak gerekiyorsa; sorunun üretildiği yere müdahale etmeniz gerekiyor. Mezoterapi, sorunun üretildiği yere doğru formüle edilmiş maddelerin enjeksiyon yardımıyla uygulanması anlamına geliyor. ‘’Kliniğimde bulunan birçok etkili cihaz ile güzel sonuçlar alıyoruz. Ancak o bölgedeki sorunu tamamen çözmek için iç dokuya uygulayacağımız bir enjeksiyon ile birlikte alacağımız sonuçları güçlendiriyoruz’’ açıklamasında bulunan Dr. Sevgi Ekiyor, mezoterapinin aynı zamanda tamamlayıcı tedavi yönünden de bahsetti. 

Mezoterapi bütün vücuda uygulanabilir. Mezoterapi tedavisini saç dökülmesi, leke, akne problemi, gözenek problemi, selülit, çatlak ve cilt sıkılaştırmak istediğimiz durumlar gibi birçok farklı soruna çözüm olarak kullanabiliriz. Bunların yanı sıra mezoterapiyi sadece bir tedavi şekli olarak değil, bizi genç ve zinde tutacak bir alışkanlık gibi de düşünebiliriz. 25 yaşında tanıştığınız bir sorunu mezoterapi yöntemleri ile çözmeye başlayıp 6 aylık periyodlar halinde tedavinizi yenilerseniz kendinizi sürekli güzel tutmuş olacaksınız. Düzenli mezoterapi tedavilerine başvuran kişilerin, botox ve dolgu gibi tedavilere ihtiyacı kalmayabilir. 

Mezoterapi selülitin görüldüğü alandaki kodlanmayı değiştirir ve sorunu çözer. Ancak sizin beslenme programınız sağlıksızsa, kilo alma probleminizde bir artış gözlemleniyorsa ve genetik olarak buna yatkınsanız sorun tekrarlayabilir. Kalıcı bir selülit tedavisi yoktur.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.