banner113

Yüzleşme’nin galası Alanya’da yapıldı

banner106

Senaryosunu Altuğ Küçük, İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu’nun birlikte yazdığı, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in oturduğu “Yüzleşme” Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluştu.

Yüzleşme’nin galası Alanya’da yapıldı
06 Mart 2019 Çarşamba 11:36

banner108
banner238


Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zeynep Eronat ve Mesut Akusta’nın paylaştığı dizi, çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında yaşanan sır dolu bir hikayeyi konu alıyor.
Şerif Sezer, Macit Koper, Durul Bazan, Gülsim Ali, Derda Yasir Yenal, Gözde Çığacı, Müfit Kayacan ve Yeşim Gül’ün de oyuncu kadrosunda yer aldığı “Yüzleşme” heyecan dolu bir hikayenin yanı sıra Alanya’nın güzelliklerini de ekrana yansıttı.
“Yüzleşme”nin Rubi Platinum Spa Resort & Suites’te düzenlenen galası Alanya protokolü, siyasiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini bir araya getirdi.
Alanya’nın farklı noktalarında çekimleri yapılan dizinin ilk bölümünü davetliler yemek eşliğinde izledi. Bol bol alkış alan dizinin birinci bölümünün sonunda davetliler yönetmen Ömer Faruk Sorak ve oyuncularla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.