Manavgat ve Serik Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yürütülen takip sonucunda, hakkında kesinleşmiş uzun süreli hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı.

Yapılan çalışmalarda;

🔹 “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” ile “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından hakkında 18 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.K.,

🔹 “Tasarlayarak Yakın Akrabayı Öldürmek” ve “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından hakkında 20 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.E.A.,

Manavgat’ta Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 18 Şüpheli Yakalandı
Manavgat’ta Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 18 Şüpheli Yakalandı
İçeriği Görüntüle

JASAT ekiplerinin titiz takibi sonucu yakalandı.

Yakalanan iki şahıs, adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

İki şahıs hakkında toplam 38 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla suç ve suçlularla mücadelenin azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.