banner113

ALANYA BELEDİYESİ KENDİ ÜRETTİĞİ SİSTEM İLE ŞEHİRDEKİ TÜM MAZGALLARI TEMİZLEDİ

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile yoğun yağışlar öncesi su baskınlarının önüne geçebilmek adına Alanya Belediyesi tarafından üretilen özel bir araç sistemi ile şehirdeki tüm mazgallar temizlendi.

ALANYA BELEDİYESİ KENDİ ÜRETTİĞİ SİSTEM İLE ŞEHİRDEKİ TÜM MAZGALLARI TEMİZLEDİ
26 Aralık 2022 Pazartesi 14:01

banner108
banner238


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatları doğrultusunda Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, önümüzdeki süreçte artacağı öngörülen yağmurlu günler öncesi yoğun bir çalışma gerçekleştirdiler. Hafta içi ve hafta sonu çalışmalarını sürdüren ekipler su ve sel baskını gibi hem vatandaşları hem de kenti olumsuz etkileyecek pek çok durumun önüne geçebilmek adına şehirdeki tüm mazgalları temizlediler. Mazgallarda biriken atıkları alan ekipler, giderlerde detaylı bir temizlik yaparak olası su baskınlarının önüne geçtiler.

ALANYA BELEDİYESİ’NİN ÜRETTİĞİ ARAÇ SİSTEMİ BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ

Üretken Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, mazgal ve refüj temizliğinde kullanılabilecek yeni bir araç sistemi üretmişti. Alanya Belediyesi’nin tamamen kendi imkanları ve personelleri ile ürettiği temizlik aracı, çalışmalarda büyük bir başarı gösterdi.

Mazgal temizliğindeki geleneksel yöntemlere yardımcı olması için üretilen araç, çalışmalara büyük bir hız katarken, mazgallarda oldukça detaylı bir temizlik yapılmasını sağladı.

Ekipler kış ayı boyunca rutin olarak mazgal temizleme çalışmalarına devam edecekler.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.