banner113

ALANYANIN EN BÜYÜK EĞLENCE MEKANI SUMMER GARDEN CLUB KAPILARINI AÇTI 

banner106

Yaz gecelerinin değişmez eğlence mekanlarından olan Summer Garden Club, 2022 yaz sezonuna muhteşem bir parti ile start verdi. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği gecede ünlü gurbetçi disk jokey Da Dino mikser başındaydı

ALANYANIN EN BÜYÜK EĞLENCE MEKANI SUMMER GARDEN CLUB KAPILARINI AÇTI 
30 Nisan 2022 Cumartesi 23:06

banner108
banner238


2020 yazında Koronavirüs pandemisinden dolayı kapalı kalan, 2021 yazında ise yasaklardan dolayı ancak Temmuz ayında kapılarını eğlenceseverlere açan ünlü gece kulübü Summer Garden Club, 2022 yazına son yılların en erken sezon açılış partisi ile girdi. Pandemi yasaklarının sona ermesinin ardından uzun yıllar sonra ilk kez Nisan ayında kapılarını açan Summer Garden, müdavimlerine yine unutamayacakları bir gece yaşattı.


Summer Garden Club'ın sezon açılış partisi sürprizi, ünlü gurbetçi DJ Da Dino oldu. DJ Gökhan Sakaltaş'ın canlı performansının ardından mikser başına geçen DJ Da Dino, renkli mekanın müdavimlerine doyumsuz bir eğlence yaşattı. Türkçe ve yabancı şarkılar eşliğinde dans ederek eğlenen tatilciler de 2022'ye eğlenerek girmenin tadını çıkardılar.


Summer Garden Club İşletme Müdürü Erhan Başsav, 2022 yaz sezonunun Alanya'ya ve bölgemize hayırlı olmasını diledi. Başsav, DJ Da Dino sahneye çıkmadan önce müşterilere hitaben yaptığı konuşmada, "Yıllar sonra ilk kez Nisan ayında kapılarımızı açtık. Bu özel gecede bizlerle olduğunuz için teşekkür ederiz. 2022 yaz sezonu herkese hayırlı olsun" dedi. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.