banner113

BAŞKAN YÜCEL’DEN FENER ALAYI VE ÖYKÜ GÜRMAN KONSERİNE DAVET

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yücel, 19 Mayıs kutlama programı kapsamında düzenlenecek Fener Alayı ve Öykü Gürman konserine tüm Alanya halkını davet etti.

BAŞKAN YÜCEL’DEN FENER ALAYI VE ÖYKÜ GÜRMAN KONSERİNE DAVET
18 Mayıs 2022 Çarşamba 14:06

banner108
banner238

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden tekrar doğuşunun ilk adımıdır. Bu ilk adımda yakılan ‘İstiklal Meşalesi’ Amasya, Sivas ve Erzurum’dan geçerek elden ele, dilden dile tüm vatana yayılmış, nihayetinde destanlaşan bir kurtuluş mücadelesine dönüşmüştür. Aziz Milletimizin, istiklalimiz ve istikbalimizi korumak için genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle verdiği bu mücadele büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Esaret altındaki mazlum milletlere de ışık olan bu zaferle Aziz Milletimiz;  vatan ve bayrak sevgisini, özgür yaşama kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Vatanını canından üstün tutan ecdadımızın verdiği  mücadeleler ve büyük fedakârlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği gençlerimizin omzunda hızla yükselmektedir. Bu aziz vatanın ecdadımızdan bizlere emanet olduğunun idraki içinde, tarihimize ve değerlerimize sadakatle sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımanın gayreti içinde olacağınıza inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.
FENER ALAYI VE ÖYKÜ GÜRMAN KONSERİNE DAVET
Bu özel ve anlamlı günü coşku içinde kutlamak adına Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi işbirliğinde saat 21.00’da Atatürk Anıtı önünden başlayarak düzenleyeceğimiz Fener Alayı’na ve akabinde Alanya Belediye Sarayı arasında gerçekleşecek Öykü Gürman konserine tüm halkımızı davet ederim.”

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.