banner113

Çocuk kitapları yazarı, öğrencilerle buluştu

banner106

Çocuk kitapları yazarı Burcu Bahar, 55. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında “Lezzetli Hikayeler” konulu söyleşisiyle Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde okul öncesi çocukları ve ilkokul öğrencileriyle buluştu.

Çocuk kitapları yazarı, öğrencilerle buluştu
28 Mart 2019 Perşembe 15:57

banner108
banner238

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kütüphane Haftası etkinlikleri devam ediyor. Etkinliklerin 4. gününde çocuk kitapları yazarı Burcu Bahar Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde öğrencilerle buluştu. Çocuklarla söyleşi yapan Bahar, kitap okumayı sevdirmek ve eğlenceli hale getirmek için müzikli hikayeler anlattı. 

İMZA ETKİNLİKLERİ VE ATÖLYE ÇALIŞMALARI YAPILDI
Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Emine Hacıkura Kütüphanesi ve Demirtaş Mustafa Hikmet Akın Kütüphanesi’nde çocuklarla buluşan yazarlar Serhan Kansu ve Burcu Bahar söyleşi yaptı. Yazarlar söyleşinin ardından çocuklar için kitaplarını imzaladı. 

Atölye çalışmaları kapsamında ise Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi El Sanatları Öğretmenleri bir hafta boyunca çocuklara çeşitli atölye çalışmaları yaptırdılar.
‘Oyun Atölyesi’, ‘Akıl Oyunları’ ve ‘Çam Kozalağından Geri Dönüşüm’ isimli çalışmalarla doyasıya eğlenen öğrenciler, Kütüphane Haftası’nın keyfini çıkardılar.

ETKİNLİKLER YARIN SONA ERİYOR
Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kütüphane Haftası etkinliklerinin 29 Mart Cuma günü çocuk kitapları yazarı Burcu Bahar’ın saat 13.00- 15.30 arası Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde yapacağı söyleşilerle sona ereceğini belirten Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, verimli bir etkinlik programına imza attıklarını söyledi. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.