banner113

DAHA TEMİZ BİR ALANYA İÇİN FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

banner106

Gelecek Nesillere Yaşanılabilir Bir Dünya Bırak” projemiz kapsamında “Dünyamıza Sahip Çıkalım, Onu Çocuklarımıza Temiz ve Yeşil Bırakalım” sloganı çerçevesinde “Tarih-Doğa Yürüyüşü ve Temizliği Farkındalık Etkinliğimizi” gerçekleştirdik.

DAHA TEMİZ BİR ALANYA İÇİN FARKINDALIK ETKİNLİĞİ
26 Mayıs 2022 Perşembe 15:33

banner108
banner238


Kaymakamımız Dr. Fatih ÜRKMEZER’in başkanlığında, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kamu Kurum ve Kuruluşları ve STK’ların katkılarıyla hazırladığımız “Gelecek Nesillere Yaşanılabilir Bir Dünya Bırak” Projesi kapsamında “Dünyamıza Sahip Çıkalım Onu Çocuklarımıza Temiz ve Yeşil Bırakalım” sloganı çerçevesinde “Tarih-Doğa Yürüyüşü ve Temizliği Farkındalık Etkinliğimizi” İlçe Emniyet Müdürlüğümüz personelleri, Alanya Belediyesi yetkilileri ve personelleri, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Alanya A. Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve öğrencileri,  Alanya Mavi Bayrak Derneği ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirdik.
Alanya kalesinde düzenlediğimiz etkinliğimize, Alanya Teleferik desteği ile çıktığımız Ehmedek Kalesi batı yamacında bulunan büyük bayrak tepesinde müzik dinletisiyle başladık. Akabinde kale surlarının batı kesiminde bulunan ormanlık alanda yürüyüş ve çevre temizliği yaptık. Kale içerisine geçerek Sandık Emini Kayhanlar tarihi evini gezdik. Ehmedek Kalesi tarihi alanında ahşap yürüyüş yollarından Mecdüddin Sarnıcı ve Süleymaniye Camii’yi gezerek teleferik kale istasyonuna dönüp etkinliğimizi tamamladık.
“Tarih-Doğa Yürüyüşü ve Temizliği Farkındalık Etkinliğimize” katılan tüm katılımcılara ve etkinliğimize katkı sağlayan Alanya Belediyesine, Alanya Milli Eğitim Müdürlüğüne, Alanya Teleferik İşletmecilik A.Ş.’ne Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.