banner113

Şahin den yerleşik yabancılara Türkçe müjdesi!

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’da yaşayan yerleşik yabancıların bir talebini daha karşıladıklarını belirterek; “Güzel Türkçemizi öğretmek için planladığımız eğitimler bugün itibariyle başladı” dedi

Şahin den yerleşik yabancılara Türkçe müjdesi!
30 Mayıs 2021 Pazar 14:40

banner108
banner238

ALKÜ bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TÖMER ile ALTSO  arasında geçtiğimiz ay  imzalanan eğitim protokolünün hemen ardından harekete geçtiklerini  belirten Başkan Şahin; “ Yeni Alanyalılar olarak gördüğümüz ve Alanya’mızda birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyduğumuz Yerleşik Yabancılara yönelik Türkçe derslerine başladık . ALTSO Sürekli Eğitim Merkezi’mizde bugün başlayan eğitimler sayesinde hem Güzel Türkçemizin daha geniş kitlelere yayılmasına vesile olmaktan hem de Alanya’mızda yaşamayı tercih eden dostlarımızın bir talebini daha karşılıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. 

ŞAHİN; KALAN VE AYDEMİR’E TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Şahin bu önemli projenin hayata geçmesindeki emekler ive işbirliği çalışmaları nedeniyle ALKÜ Rektörü Prof Dr Ekrem Kalan ile ALKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı ve TÖMER Müdürü Prof Dr Özgür Kasım Aydemir’e teşekkür ederken eğitim çalışmalarına normalleşme sürecine girilmesi ile kaldıkları yerden devam edeceklerini müjdeledi. 

YENİ KURSLAR İÇİN KAYIT İŞLEMİ DEVAM EDİYOR
Başkan Şahin, “Üniversitemizle işbirliğinde gerçekleştireceğimiz kurslarımız devam ederken yeni kayıt ve başvuruları da almaya devam ediyoruz.  Eğitim faaliyetimizin hizmetin en güzeline layık Alanya’mız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi

ŞAHİN, MİNİKLERİN GÖNLÜNÜ ALDI

Bugün başlayan kurslara katılan ama çocuklarını da beraberinde getirmek durumunda kalan kursiyerler başkan Şahin’in sürprizi ile sevinç yaşadılar. Başkan Şahin, miniklere oyuncak hediye ederken, çocukların mutluluğu da programa renk kattı.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.