banner113

Yayla yollarına bakım

banner106

Alanya Belediyesi, kent genelinde yayla yollarında başlattığı bakım onarım, altyapı ve asfalt hazırlığı çalışmalarına Tırılar, Kocaoğlanlı, Özvadi ve İmamlı yayla yollarında devam ediyor.

Yayla yollarına bakım
16 Temmuz 2021 Cuma 13:59

banner108
banner238

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yayla yollarının konforunu artırmak ve vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlamak adına başlatılan çalışmalara aralıksız devam ediyor. Tırılar ve Kocaoğlanlı grup yolunda süren çalışmalarda 3 kilometre yol genişletilerek 4 ayrı noktada dere geçişlerine büyük çaplı yağmur suyu büzleri konuldu. Mahmutlar Keşbeleni, Kozarası ve Sülüklü Yaylası’nda yol düzenleme çalışması, Özvadi ile İmamlı yayla yollarında ise altyapı çalışmaları sürüyor.

BAŞKAN YÜCEL, “YAYLA YOLLARINA KALICI ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”
Yayla yollarında yapılan çalışmaların sezonluk bakım onarım çalışması kapsamında değerlendirilmemesi gerekliğini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çalışmalarımızda özellikle altyapıya büyük önem veriyoruz. Kış aylarında yolların bozulmasına neden olan sel suları ve dere geçişlerine öncelikle büyük çaplı bakslar yerleştiriyoruz.  Ardından yollar düzenlenerek asfalt için hazır hale getiriliyor. Şu an Sarımut, Tırılar ve Kocaoğlanlı yaylasında altyapı ve yol genişletme çalışmamız sürüyor. Çalışmaların ardından söz verdiğimiz gibi asfalt serimini gerçekleştireceğiz. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.
TIRILAR VE KOCAOĞLANLI MUHTARLARI, “BÖLGEMİZDE ADETA BİR HİZMET SEFERBERLİĞİ VAR.”
Yayla yollarında süren çalışmaları yakından takip eden mahalle muhtarlarından Orhan Güler ve Ali Kaya, “Şu an Tırılar’dan Özvadi’ye kadar yol ve altyapı çalışması var. Bir yandan tırlarla Alanya’dan yağmursuyu büzleri geliyor. Diğer yandan iş makineleri yollarımızı genişletip düzenliyor. Bu manzaraya şahit olduğumuz için çok mutluyuz. Başkanımız Adem Murat Yücel’e çok teşekkür ediyoruz.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.