Payallar’ın duayen isimlerinden Abdullah Öztürk, mütevazı kişiliği, yardımseverliği ve halkla iç içe yaşamıyla tanınan bir isimdi. Vefatı, hem Payallar’da hem de çevre mahallelerde büyük üzüntü yarattı.

A130Ece2 647D 4F31 8A82 C7E25219B085

📸 Gazeteci Hüseyin Kalaycı’nın arşivinden çıkan bu fotoğraf, 1990’lı yılların siyasi atmosferinden bir kareyi yansıtıyor. O dönemde Anavatan Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Mesut Yılmaz, Alanya’ya her gelişinde mutlaka Payallar Belediyesi’ni ziyaret eder, Başkan Mehmet Öztürk ve babası Abdullah Öztürk’le bir araya gelirdi. Bu samimi buluşmalar, o yıllarda Ankara ile Alanya arasındaki güçlü bağın simgesi haline gelmişti.

Cenaze töreninin, Cuma namazına müteakip Payallar Merkez Mezarlığı’nda gerçekleştirileceği öğrenildi.

CHP’li Kandemir’den Ücret Tepkisi: “Turizm Kentinde Emek Var, Geçim Yok”
CHP’li Kandemir’den Ücret Tepkisi: “Turizm Kentinde Emek Var, Geçim Yok”
İçeriği Görüntüle

A87Ec7F0 Fd38 4544 8744 Cd6A1D6B2Ee9

Manşet Alanya olarak, merhum Abdullah Öztürk (Apılağa)’ya Allah’tan rahmet, Öztürk ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.