banner113

Alanyalı taksici bulduğu para dolu cüzdanı sahibine teslim etti

banner106

Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, Alanya'da arabasında unutulan yüklü miktarda para ve kredi kartı bulup, sahibine teslim eden İsmail Özen ile yine arabasında telefon bulup sahibine ulaştıran Fethi Akbaş'ı örnek davranışlarından dolayı tebrik etti

Alanyalı taksici bulduğu para dolu cüzdanı sahibine teslim etti
20 Temmuz 2021 Salı 08:32

banner108
banner238

Alanya'da Hayat Taksi Durağı'da 07 H 0621 plakalı ticari aracında yüklü miktarda para ve kredi kartının bulunduğu cüzdanı sahibine teslim eden İsmail Özen ile Kültür Taksi Durağı'nda çalışan 07 H 0116 plakalı aracın şoförü Fethi Akbaş da takside unutulan cep telefonunu sahibine teslim ederek, dürüstlük örneği gösterdi.


Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, "Hayat Taksi Durağı çalışanlarımızdan İsmail Özen aracında unutulan ve içerisinde yüklü miktarda para ile kredi kartları bulunan cüzdanı kontrolü esnasında bulup bize haber verdi. Biz de araştırmalar sonunda cüzdanın sahibini bularak kendisine teslim edilmesini sağladık.

Yine Kültür Taksi çalışanlarımızdan 07 H 0116 plakalı aracın şoförü Fethi Akbaş aracını kontrolü esnasında aracında unutulan cep telefonunu bulup, bize haber verdi. Kayıp bilgisi tarafımıza ulaşan telefon sahibi ile irtibata geçerek telefonun da sahibine teslim edilmesini sağladık.

Her iki taksici esnafımızı da tebrik eder, alınlarından öpüyorum. Lütfen araçtan müşterilerimizi indirince, araçlarımızı kontrol etmeyi unutmayalım Kazasız ,belasız bereketli bir bayram ve turizm sezonu geçirmenizi temenni ediyor, sağlıklı günler diliyorum" dedi 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.