banner113

Ahmet bebeğe yardımlar sürüyor

banner106

Alanya SMA hastası Ahmet Bebek için kenetlenmeye devam ediyor. MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy'un yayınında 850 bin lira toplandı. Yayına Genç Müsiad Alanya Şubesi tarafından bu gece devam edecek.

Ahmet bebeğe yardımlar sürüyor
20 Mayıs 2021 Perşembe 10:55

banner108
banner238

Alanya’lı Ahmet Bebek için iş dünyası seferber oldu. Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy modoratörlüğünde yapılan yayına hem MÜSİAD üyeleri hem iş insanları destek verdi. Geceye MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan ve Antalya Şube Başkanı Boğaçhan Göksa canlı yayına katılarak destek oldu.  
Göksu şahsi koleksoyinunda bulunan antika 2 kahve değirmenin açık artırma da satışını sağlayarak destek verdi. Açık artırmaya katılan Burdur Şube Başkanı Abdülkerim Albayrak'ta ihaleye katılarak destek verdi. 
Ahmet Çaltı'ın tedavisi için bugün ititibariyle ihtiyaç duyulan paranın yarısından fazlası toplandığı duyurulmuştu. 
Durusoy'un moderatörlüğünde ki gecede Müsiad üyesi iş insanlarının tedarikçileri ile kendiside Müsiad'ın kurucu üyelerinden olan Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu'da katılarak destek verdi. Müsiad ana kademenin yaptığı yardım gecesinde 850 bin lira toplanırken bağış gecesi Genç Müsiad Alanya Şube Başkanı Alihan Elçi koordinesinde devam edecek. Toplanacak en az 1 milyon liralık bir meblağ Ahmet Bebek'in tedavisi için kullanılacak.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.