banner113

Alanya ALKÜ personeli özverili çalışıyor! Günde 280 hastaya bakılıyor!

banner106

Kovid-19 sebebiyle bu yıl da Kurban Bayramı'nı sevdiklerinden uzakta, yoğun bakım servisinde nöbette geçiren sağlık çalışanları, aşı ile toplumsal bağışıklığa ulaşılacağı ve salgının son bulacağı günlerin umudunu taşıyor.

Alanya ALKÜ personeli özverili çalışıyor! Günde 280 hastaya bakılıyor!
23 Temmuz 2021 Cuma 09:59

banner108
banner238

Alanya Araştırma hastanesi, Kovid-19 hastalarının tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde görev yapan doktor ve hemşireler, birçok meslektaşı gibi bu yıl da Kurban Bayramı'nı sevdiklerinden uzakta, şifa vermek için çabaladıkları hastalarının yanı başında geçiriyor.

GÜNDE 280 HASTAYA BAKILIYOR
ALKÜ'den yapılan açıklamada şunlar ifade edildi. "COVİD polikliniğimizde tatil süresince günde ortalama 280  hastaya hizmet verilmiştir. Bu hastalarımızın tüm bilgileri ise  Sağlık Bakanlığımızın sistemine girilerek yapılmaktadır. Bütün sağlık çalışanlarımız vatandaşımıza özverili bir  şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.

BAYRAM YAPMIYORUZ
ALKÜ çalışanları "Bayramda Kovid-19 geçiren hastalarımızı tedavi etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tatil yapmıyoruz, hastalarımızın yanında olacağız. Onlar iyileşirse bizim için en büyük bayram olacak" 
 

banner109

Etiketler; #alanya alkü
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.