banner113

Alanyalı pazarcılardan aşılamaya tam destek

banner106

Salgınla mücadele kapsamında Alanya’da başlatılan aşılama kampanyasına bir destek de pazarcılardan geldi. 

Alanyalı pazarcılardan aşılamaya tam destek
03 Aralık 2021 Cuma 15:30

banner108
banner238


Vatandaşları aşı olmaya davet eden seslenen pazarcılar, "Sağlığımız, yakınlarımız ve ailemiz için eski özgür günlerimize geri dönmek adına lütfen aşımız olalım" dedi.  

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele kapsamında aşılama faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. Alanya’da bu kapsamda başlatılan aşı kampanyasına destek her geçen gün büyümeye devam ediyor. Pazarcılarda aşılama faaliyetlerine tam destek vererek herkesi aşı olmaya davet etti. 
Pazar esnafının aşılama ile ilgili yorumları... 

Kadir Eskisarılı: "Aşı hayat kurtarır. Bütün insanlığın yaşaması için aşı şart. Tarihimize baktığımızda birçok bulaşıcı hastalığın çaresi yine aşı ile bulunmuştur. Bebeklerimizi hastalıklardan korumak için aşı yaptırmaktayız. Bebeklikten ölümüne kadar aşı her zaman faydalıdır” 

Sebahattin Şener: Pandeminin başında bende covid geçirdim. Bu hastalığı başına gelen daha iyi bilir. Bana bir şey olmaz demeyin. Yakın çevremde aşı yaptıran da var aşı yaptırmayan insanda var. Aşı yaptıran tanıdıklarım hafif geçirirken yaptırmayanlar daha ağır geçirdi. Ailemiz için sağlığı için lütfen aşı olalım” 

Turgay Akkuş: "Bu hastalıktan kurtulmamız için aşı olmamız şart. Olmaz demeyin her türlü hastalığa davetiye açmayalım.  Sağlığımız için kendimizi güvence altına almamız için aşı olmamız lazım” 

Mehmet Türköz:  Bizler sağlığımız için aşımızı olduk. Toplum sağlığı için herkesin aşı olması şart. Bu yüzden herkesi aşı olmaya davet ediyoruz”
 
Mehmet Zafer: Bir vatandaş olarak aşılarımı oldum. Bütün halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum. Aşılarımızı lütfen olalım” 
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.