banner113

ALKÜ'de hemşireler günü kutlandı!

banner106

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve yönetim ekibi “12 Mayıs Hemşireler Gününde” sağlık çalışanlarını unutmadı

ALKÜ'de hemşireler günü kutlandı!
12 Mayıs 2021 Çarşamba 17:40

banner108
banner238

Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı, küresel salgınla mücadelede fedakârca ve özverili bir şekilde görevinin başında olan hemşireleri görevleri başında ziyaret ederek “Hemşireler Gününü “ kutlayarak onlara birer gül taktim etti. Salgınla mücadele kapsamında yoğun mesai harcayan hemşirelerin sorularını ve çözüm önerilerini de dinleyerek kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı,”İnsan sağlığı için verdikleri bu onurlu hizmet, övgüyü ve takdiri fazlasıyla hak etmektedir. Sağlık teşkilatının en önemli unsurlarından birisi olan hemşirelerimiz;  önce insan diyerek gece gündüz demeden büyük bir sabır, dikkat, sevgi ve hoşgörü ile görevlerini yürütmektedir. Hemşinlerimiz, bulaş riski altında insanları hayatta tutma çabalarını sürdürmektedir.  

Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, sağlık camiamızın kanatsız melekleri olan değerli hemşirelerimize verdikleri emeklerden dolayı şükranlarımı sunuyor, ‘12 Mayıs Hemşireler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Kendilerine, bu kutsal görevlerinde başarılar temenni ediyorum. Aramızda olmayan değerli hemşirelerimizi de rahmetle ve saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.