banner113

Bakan Çavuşoğlu'ndan Başhekim Lakadamyalıya teşekkür

banner106

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve yeni yönetimini ziyaret ederek pandemi döneminde yapılan hizmetler ile birlikte hastanenin mevcut durumu hakkında bilgi aldı. 

Bakan Çavuşoğlu'ndan Başhekim Lakadamyalıya teşekkür
28 Mayıs 2021 Cuma 20:21

banner108
banner238
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'na; Alanya Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan,   Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ak Parti Alanya Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çağlar eşlik etti.  
Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı salgınla birlikte hastanede açılan yeni hizmetler, devam eden sağlık hizmetlerin son durumu ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan sağlık yatırımları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı verdiği brifingde kısa, orta ve uzun vadede vatandaşların hizmetine açılan sağlık hizmetleri, istatistik bilgileri ve ihtiyaçlarını da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile paylaştı. Bakan Çavuşoğlu vatandaşlara en iyi sağlık hizmetinin verilmesi adına çalışmaları yakından takip ettiklerini, yeni sağlık hizmetlerinin ilçeye kazandırılması için hastane yönetimi ile istişare halinde olduklarını belirtti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve yönetimine verdikleri hizmetler için teşekkür ederek talepleriyle yakından ilgileneceklerini de sözlerine ekledi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.